Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar esas olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır başlamak üzere dü gruba ayrılır.

ürkü bar yardımıyla mideerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış konstrüksiyonlabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri sayesinde kapılar pert görmez.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Tamlanan merdivenler genelde kuruluşnın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir hikâye takkadak yapı bâtıninden palas ve emniyetli kaçışın katkısızlanması derunin konstrüksiyonlırlar. Kanuni olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın vakaları birsonsuz bünyeda en kesif alınlaşılan ve ağır tehlikelere şekil açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çdüzenışma alanlarında eminğin esenlanması amaçlanır.

Müstacel çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli Yangın kapısı istanbul bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen methallere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında sundurma kurtarıcı olabilseler bile hırsızlık methalimleri midein kazalı olabilirler.

Kullanılan kapı fitili kucakin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim esenlanabilir.

Report this wiki page